Contact

Voor evt. vragen, contactpersoon kunstenaars:

Helma Arendse
T: 0162-520943
E:info@kunstroutegeertruidenberg.nl


Deelname, inschrijfformulier en toetsingsbeleid

De vastgestelde datums voor 2023 zijn bekend. Deze worden zaterdag 20 en zondag 21 mei. Wij willen wederom samen met de kunstenaars een prachtige  drie kernen kunstroute Geertruidenberg realiseren. U kunt zich hier inschrijven via het inschrijfformulier voor 2023.

Wij vragen nadrukkelijk om 3 foto's in JPG-bestand van uw werk mee te mailen. 

Kunstenaars kunnen zich als kandidaat voor deelname aanmelden door middel van het inschrijfformulier tot uiterlijk 1 maart 2023.

 De toets voor deelname zal streng worden gehandhaafd om het niveau van kunst hoog te houden, zeker voor deelnemers die niet bekend zijn bij de werkgroep SKG. 

Voor deelnemers geldt dat aan de hand van in te dienen foto’s van de afzonderlijke kunstwerken, de kandidaat getoetst wordt door de leden van de werkgroep SKG aan de volgende criteria : 

  • Techniek en materiaalbeheersing
  • Verbeelding en zeggingskracht
  • Oorspronkelijkheid en ontwikkeling
  • Samenhang compositie
  • Vormgevoel, kleurgebruik en contrast.

Foto's om op de website te plaatsen. 1 tot 3 foto's, JPG in een laag bestand max. 3/3.5, kunt u via e-mail adres hierboven vermeld mailen met vermelding van uw naam. 

Een kleine beschrijving om op de website te plaatsen bij u als deelnemer, kunt u doorgeven via het inschrijfformulier, of mailen.

Wij vragen een eigen bijdrage van € ? euro per deelnemer. ( Nog niet bekend voor 2023)

Indien u geselecteerd wordt voor deelname om te exposeren krijgt u in maart 2023 z.s.m. bericht. Daarna kunt u de eigen bijdragen overboeken vóór 1 april 2023 onder aparte vermelding van uw naam op IBAN NL55RABO 0157583422 t.a.v. Stichting Kunstroute Geertruidenberg.            Indien uw overboeking niet op tijd bij ons binnen is vervalt helaas uw deelname.

Indien bij de S.K.G. twijfel bestaat over deelname aan de kunstroute, wordt z.s.m. met de kunstenaar contact opgenomen. Toegelaten kunstenaars krijgen bericht over deelname aan de kunstroute alsmede bericht over de (indien nodig) toegewezen locatie.

Bij inschrijving voor deelname, geeft u automatisch toestemming om uw ingezonden gegevens en foto's van uw kunstwerken te laten plaatsen op onze website, en gaat u akkoord met ons privacy beleid en voorwaarden. Lees de privacy verklaring AVG wet.

Voor info van de werkgroep zie doelstellingen, en lees goed de voorwaarden door en andere informatie.

Foto's van de werken van de deelnemers 2022, blijven voorlopig op de website staan.

Wij communiseren via E-mail.


 

 

Inschrijfformulier(*) zijn verplicht velden

Download onze privacy-verklaring