Contact

Voor evt. vragen, contactpersoon kunstenaars:

Helma Arendse
T: 0162-520943
E:info@kunstroutegeertruidenberg.nl


Deelname, inschrijfformulier en toetsingsbeleid

Vanwege het corona virus en de onzekerheid over deze covid crisis is door de werkgroep SKG besloten de kunstroute Geertruidenberg ook voor dit jaar uit te stellen naar 2022. Vol goede moed wil de werkgroep een ''vernieuwde'' kunstroute creëeren waar wij u weer graag verwelkomen als deelnemer. Houd u  deze website en uw mail in de gaten, eind van dit jaar volgt er meer informatie, ook over het opnieuw opgeven voor deelname. Zoals het er nu uitziet zullen de datums wellicht eind mei 2022 worden. 


Kunstenaars kunnen zich als kandidaat voor deelname aanmelden bij de Stichting Kunstroute Geertruidenberg door middel van het inschrijfformulier, inschrijving sluit. Wij vragen u om zoveel mogelijk voor een eigen locatie zorg te dragen, deelnemers met een eigen locatie verwelkomen wij graag. De toets voor deelname zal streng worden gehandhaafd om het niveau van kunst hoog te houden, zeker voor deelnemers die niet bekend zijn bij de werkgroep SKG. 

Voor deelnemers geldt dat aan de hand van in te dienen foto’s van de afzonderlijke kunstwerken, de kandidaat getoetst wordt door de leden van de werkgroep SKG aan de volgende criteria : 

  • Techniek en materiaalbeheersing
  • Verbeelding en zeggingskracht
  • Oorspronkelijkheid en ontwikkeling
  • Samenhang compositie
  • Vormgevoel, kleurgebruik en contrast.

Foto's om op de website te plaatsen. 1 tot 3 foto's, JPG in een laag bestand max. 3/3.5, kunt u via e-mail adres hierboven vermeld mailen met vermelding van uw naam. 

Een kleine beschrijving om op de website te plaatsen bij u als deelnemer, kunt u doorgeven via het inschrijfformulier, of mailen.

Wij vragen een eigen bijdrage per deelnemer. (Nieuw eigen bijdrage bedrag 2021 nog vast te stellen) Overboeken vóór 1 juli 2021 onder aparte vermelding van uw naam op IBAN NL55RABO 0157583422 t.a.v. Stichting Kunstroute Geertruidenberg. Indien uw overboeking niet op tijd bij ons binnen is vervalt helaas uw deelname.

Indien bij de S.K.G. twijfel bestaat over deelname aan de kunstroute, wordt z.s.m. met de kunstenaar contact opgenomen. Toegelaten kunstenaars krijgen bericht over deelname aan de kunstroute alsmede bericht over de (indien nodig) toegewezen locatie.

Bij inschrijving voor deelname, geeft u automatisch toestemming om uw ingezonden gegevens en foto's van uw kunstwerken te laten plaatsen op onze website, en gaat u akkoord met ons privacy beleid en voorwaarden. Lees de privacy verklaring AVG wet.

Voor info van de werkgroep zie doelstellingen, en lees goed de voorwaarden door en andere informatie. 

Deelname Thema zie Thematentoonstelling.


 

 

Inschrijfformulier(*) zijn verplicht velden

Download onze privacy-verklaring