Programma

Een warme zelfs verhitte start van de Kunstroute Geertruidenberg op zaterdag 27 mei j.l. in C.C.De Schattelijn.

Burgemeester mevrouw W.v.Hees en wethouder Bert v.d.Kieboom toonden hun interesse tijdens de opening en dit werd zeer gewaardeerd door de werkgroep SKG en de kunstenaars. (Kijk bij foto's voor een impressie van de Kunstroute 2017) De foto's bij deelnemers, zijn foto's van de deelnemers van 2017.

Positieve reacties geeft de werkgroep en kunstenaars nieuwe inspiratie, dus....bedankt voor uw belangstelling en tot 2018. (Locaties open van 12 tot 17 uur

Download de kaart met locaties in PDF formaat

Het was een warme start zaterdag 27 mei j.l van de 10de editie van de Kunstroute Geertruidenberg in Cultureel Centrum De Schattelijn. Na een kopje koffie met iets lekkers, sprak de voorzitter van de SKG in haar openingswoord over dit jubileumjaar, en benadrukte zij de vernieuwde start met een nieuw logo, nieuwe website en nieuwe locatieaanduidingen in de vorm van een beachflag. Deze start werd mogelijk gemaakt door de verkregen sponsoring waarvoor zij haar dank uitsprak. Wethouder Bert v.d. Kieboom benadrukte de vernieuwde start maar ook de opties voor komende jaren. De onthulling van de vernieuwde website, verkregen door sponsoring van de gemeente, was wat moeilijk maar de afgevaardigde van het Stroomversnellingsfonds Rabo bank, de heer Jack Dikmans, overhandigde symbolisch de cheque van sponsoring voor de beachflag en onthulde deze, een handje geholpen door de burgemeester, mevrouw W. v. Hees. Om 12 uur klonk het carillon met muzikale klanken over de Markt van Geertruidenberg, tevens het openingsuur van de 14 locaties waar 38 kunstenaars exposeerden. De belangstelling getoond door burgemeester en wethouder door verschillende kunstenaars op hun locaties te bezoeken werd zeer gewaardeerd. De gedachten bij velen ‘’het zal wel niet druk worden met dit warme weer’’ bleek niet te kloppen. Zelfs bij 30 graden kwamen veel geïnteresseerde bezoekers, in grotere getallen dan de verwachting was, de kunstwerken bekijken en kennis maken met de kunstenaars. Het kunstweekend is zeer geslaagd ervaren, zowel door de kunstenaars als de bezoekers. Veel positieve geluiden kreeg de werkgroep van de SKG te horen, wat inspiratie geeft voor volgend jaar en de jaren die volgen. De werkgroep SKG bedankt de bezoekers voor hun warme belangstelling en al hun sponsors. Graag tot volgend jaar, tot ziens.